Header Ads

Ahmet Kemal Öncü gerçekten de insanlığa hizmet yolunda mı? Gerçekten bir derneği var mı? | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, ahmet kemal öncü, akp'nin gerçek yüzü, gerçek yüzü, süleymancılar, süleymanlılar, cemaat, tarikat, gümüş hilal derneği,

BU ADAMA DİKKAT EDİN

Üç aylar geldi, Ahmet Kemal Öncü'ye ve onun gibi AKPKK şakşakçısı sözde hizmet ehline dikkat edin.

Duymayan kaldı ise duysun ve duyursun; Ahmet Kemal Öncü isimli bu şahıs Süleymancılar cemaatinden kovulmuş, çirkin işleri olan birisidir.

Her ne yapıyorsa kendi kafasına ve menfaatine göre yapıyordur. Cemaat ile en ufak bir bağı söz konusu değildir. Kurslara girebilmesine bile izin yoktur. Birkaç senedir kendisinin gerçek ve çirkin yüzünü afişe ediyorum. Çok kimseler duydu ve dikkatliler. Ama duymayanlar ve aldananlar ve aldanmak üzere olanlar varsa, onlara da duyurmak sizlerin vazifesi.

Bu şahsın bir derneği ya da yardım kuruluşu yok. Yardım toplamaya yetkisi de yok. Yardım toplamak ve ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak gibi bir niyeti de yok. Yıllardır kendisine ''Derneğin hangi ülkede kayıtlı? Kim denetliyor? Nerede resmi vesikalar? Yardım paraları hangi hesaba gidiyor ve kim denetleyebiliyor? Yardım paralarının dökümü nerede? Dernek çalışanları kimler? Kesilen kurbanların faturaları nerede?'' gibi sorular soruyoruz ama hiç cevap alamıyoruz.

Üzerinde "Gümüş Hilal Derneği" yazan birkaç tişört yaptırmakla, toplamda 20-30 keçi fotosu çekip, nerede hangi yılda çekildiği bile belli olmayan bu fotoları yıllardır profilinde paylaşıp durmakla, kişi kendisinin dürüst hareket ettiğini ispat etmiş olmaz. Dürüst hareket ediyor olsa yıllarca önce cemaatinden kovulmaz.

Süleymanlılar cemaatinin, içinden çıkabilecek sorunlu kişilere karşı tavrı açık ve gereğince serttir. Camianın resmi kayıtlı olan ve yetkili merciler tarafından denetim altındaki dernekleri, vakıfları bellidir. Makbuz almadan hiçbir derneğe ayni ve nakdi yardımda bulunmayın, Kurban ibadetinize aracı da kılmayın.

Şahsın kendi profili facebook'ta mevcut. Özelden mesajlar atıp ''Hani nerede derneğin ve resmi belgeleri'' diye sormak hepinizin hakkı. Çekinmeden sorun.

Sonrasında, bütün ikazlara rağmen hala Süleymanlı olduğunu iddia edip AKPKK'yı savunabilenlerin aslında kimler olduklarını çok daha iyi anlamış olursunuz.


Dikkat! Gerçek sahibinin CIA olduğu ispat edilmiş olan Facebook ve benzeri Amerikan menşeli sosyal ağlar bizi uzun yıllardır sansürlüyor. Bu yayını paylaşıp, söz konusu sosyal ağlar üzerinde yaymayı, duyurmayı başaramayacaksınız. Ayrıca bu sosyal ağlardaki sayfalarımıza takipçi olduğunuzda, paylaştıklarımızın çoğunu göremeyeceksiniz. Bu, son sekiz senedir bu şekilde. Bu nedenle bizi, Akademi Dergisi'ni ve Mehmet Fahri Sertkaya'yı, farklı konudaki yüzlerce sitelerimizin bütün yayınlarını Telegram kanalımızdan takip etmenizi tavsiye ederiz: www.t.me/AkademiDergisi

(Takipçiler birbirinin isim ve telefon numaralarını bile göremez. Çok güvenli ve huzurlu bir ortamdır.)

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.